Maak een foto en win!

Stuur een foto in van je magazijn- of heftruck met jezelf, je collega’s, op een bijzondere locatie of met een opmerkelijke last en win een leuke Forklift Driversclub prijs.
 
Deel je foto op onze Facebook pagina of stuur ’em op via info@forklift-driversclub.nl (dan plaatsen wij hem voor je). 
 
De leukste foto’s ontvangen een leuke Forklift Driversclub attentie. 
 
 
 
Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van bijzondere foto’s:
 
 
Heftruckpiloot Lekke band? Brievenbezorger 2.0
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”882″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”271″,”style”:”width: 200px; height: 125px;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”480″}}]] [[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”881″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”344″,”style”:”width: 185px; height: 236px;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”270″}}]] [[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”883″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”270″,”style”:”width: 200px; height: 125px;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”480″}}]]

 

 

Vork als werkbank Nieuwe 7 tonner