En de winnaar is….

De stemmen zijn geteld en de uitkomst is duidelijk. Model 3 (zwart) was unaniem het gekozen ontwerp, met als goede tweede Model 1 in het grijs.[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”503″,”attributes”:{“alt”:”Model 3 Hooded Sweater Zwart”,”class”:”media-image”,”height”:”210″,”style”:”width: 324px; height: 210px; float: right; margin: 2px;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”324″}}]]

 

 

 

 

 

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”504″,”attributes”:{“alt”:”Model 1 Hooded Sweater 1″,”class”:”media-image”,”height”:”205″,”style”:”width: 320px; height: 205px; margin: 2px; float: right;”,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”320″}}]]

 

 

Tijdens het NKIT 2013 nemen we tegen een aantrekkelijke prijs een stapel van deze hooded sweaters mee en uiteraard zal de aanwezige Forklift Driversclub crew en de twee NKIT drivers aanwezig zijn in deze ontwerpen. 

Medio Juni zorgen we ervoor dat de hooded sweater(s) te bestellen zijn in de goodieshop.

Stemresultaten
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”510″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”440″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”480″}}]]