Led Lamp Toyota Traigo

LED-lampen uitgelicht

De donkere dagen zijn weer begonnen. Thuis kan dat heel gezellig zijn, maar op de werkvloer leidt onvoldoende licht tot onveilige en onplezierige situaties. Werklampen bieden dan uitkomst.
Steeds vaker wordt er gekozen voor LED-verlichting. Een logische keuze, want LED-lampen bieden diverse voordelen ten opzichte van de traditionele halogeenlamp.

Zo is de lichtopbrengst van een LED-werklamp vergelijkbaar met die van een halogeenlamp, terwijl het energieverbruik aanmerkelijk lager is. Ook is een LED-werklamp minder gevoelig voor stof en trillingen. Daardoor heeft deze een langere levensduur dan een halogeenlamp. Een LED-werklamp kan tot ruim 50.000 branduren mee. De lamp zelf wordt daarbij nauwelijks warm. En dat maakt een inzet mogelijk in vrijwel elke situatie; ook in koel- en vrieshuizen.

Voor de chauffeur biedt een LED-werklamp eveneens voordelen. In tegenstelling tot een conventionele werklamp heeft een LED-lamp meerdere pitjes. Het licht wordt zo perfect gespreid en de lamp geeft een mooi, egaal licht. Dat maakt het werk plezieriger en minder vermoeiend, zodat er na werktijd nog volop kan worden genoten van de donkere dagen.