Plakaty bezpieczeństwa w języku polskim

veiligheidsposters in het Pools

Jaarlijks vinden er vele incidenten plaats met onzorgvuldig en onjuist gebruik van magazijn- en vorkheftrucks. Om jullie te ondersteunen met het verbeteren van veiligheid op de werkvloer en het juist gebruik van intern transport door je Poolse collega’s introduceren we nu de serie veiligheidsposters in het Pools.

Op verzoek van

Aangezien in veel magazijn regelmatig Poolse medewerkers actief zijn. bieden we nu deze 5 posters ook in de Poolse taal aan. De Nederlands beschrijving onder de pictogrammen is vervangen door de Poolse taal. Op deze manier kunnen ook deze collega’s nog gemakkelijker een beroep doen op deze handige tips.

Complete verzameling

In 2009 introduceerde Toyota Material Handling Nederland de veiligheidsposter ’Veilig werken met pallettrucks – 22 handige en eenvoudige tips’ en vlak erna ‘Veilig werken met vorkheftrucks – 25 handige en eenvoudige tips’. Later werd deze serie uitgebreid met ‘Veilig werken met stapelaars, reachtrucks en orderverzameltrucks. In totaal zijn er nu 5 verschillende veiligheidsposters. Alle veiligheidsposters zijn uitgevoerd met duidelijke en universele pictrogrammen. De variëteit aan tips op deze posters is divers. Alle tips hebben als voornaamste doel om bewustzijn te verhogen en slim en veilig werken verder te promoten op de werkvloer.

Opvallend formaat

De veiligheidsposter zijn GRATIS verkrijgbaar in A0 poster formaat. Een bewuste keuze om zo maximale zichtbaarheid voor de  tips te krijgen. De poster wordt gevouwen tot A4 formaat, zodat deze gemakkelijk en snel te versturen is. De veiligheidsposters zijn hier aan te vragen.