BT reflex O-Series voor binnen en buiten

Twee-in-één | Handige alles kunner

Eén truck voor meerdere doeleinden. Wie wil dat nou niet. Met de nieuwe BT Reflex O-serie is dit nu mogelijk. De Reflex O-serie is inzetbaar zowel binnen als buiten. Mede dankzij de grote volrubber banden rondom en de verhoogde bodemvrijheid. Hiermee is het de ideale truck die bijvoorbeeld de stapelaar voor binnen en de heftruck voor buiten zou kunnen vervangen. Want met de BT Reflex kun je in krappere gangpaden werken dan met een heftruck en dankzij de volrubber banden en bodemvrijheid van ruim 13 centimer ook probleemloos buitenwerken.

De O-staat voor Outdoor en deze truck is op de rubber wielen na gelijk aan de bekende BT Reflex reachtruck. Zo beschikt de O-serie over het unieke TLC (Transitional Lift Control) systeem voor soepel, snel en veilig heffen en dalen van de last. Vanzelfsprekend is de reachtruck voorzien van krachtige AC aandrijf- en hefmotoren en het prettige 360° besturing stelt je instaat soepel en snel te bewegen. Ondank de hogere bodemvrijheid stap je makkelijk in en uit de truck dankzij de lage instap, die nu extra van pas komt.

Ook is er aan het comfort voor jou als chauffeur gedacht. De ruime cabine, de volledig verstelbare stoel en de onafhankelijk van elkaar instelbare stuur- en bedieningsconsole, zorgen ervoor dat je comfortabel en ergonomisch je werk kan doen. Mocht je de truck afstemmen op ons Nederlandse klimaat, dan kan dit eenvoudig doordat de truck ook leverbaar is met volledig gesloten cabine inclusief verwarming en ventilatie systeem of allen met ramen aan voor –of zijkant of op het dak. Kortom voor alle seizoenen, weersomstandigheden geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Maak kennis met deze nieuwe truck in bijgevoegde video.