BT Lifter LHM075H

Géén half werk!

Nieuw model pompwagen

De bekende BT Lifter handpompwagen serie is gegroeid door toevoeging van een nieuw model, de BT lifter LHM075H. Deze pompwagen is geschikt voor het verplaatsen van halve pallets.

Deze nieuwste telg in de BT Lifter handpallettruckfamilie is geschikt voor gebruik in supermarkten en winkels waar shop displays veelvuldig worden toegepast en dankzij de compactere afmetingen er meerdere artikelen op display plaatsbaar zijn. Maar denk ook aan toepassingen bij distributie van frisdranken en voor gebruik op benzine stations. Ook is de LHM075H ideaal voor het verplaatsen van speciale trolleys.

Géén half werk

Net als de standaard BT Lifter is ook deze versie voorzien van de ergonomische handgreep, zodat gebruikers altijd optimaal grip en hun handen veilig en comfortabel laten rusten op de handgreep. De LHM075H heeft wel smallere vorken, de breedte per vork is 110 mm. ten opzichte van de standaard BT Lifter (156 mm.) scheelt dat 46 mm. Ook de totale breedte over de vorken is anders t.o.v. een standaard model, de LHM075H heeft een breedte over de vorken van 450 mm. terwijl het standaard model begint vanaf 520 mm. Ten slotte is het nominaal vermogen ook aangepast. De LHM230 kan 2.300 kg. heffen. Bij de LHM075 bedraagt het nominaal vermogen 750 kg. Net als de BT Lifter is de LHM075H ook voorzien van levenslange garantie!