BT Staxio in magazijn

Ontdek een slimme tru(c)k met de BT pallettruck en stapelaar

Click-2-Creep

In deze videoclip laat Pieter zien hoe je dankzij Clip 2 Creep altijd in een krappe ruimte veilig, verstandig en slim kunt manoeuvreren met je BT Levio pallettruck of BT Staxio stapelaar. Click 2 Creep is een handige oplossing waarmee je door twee eenvoudige dubbel clicks met de vlinderschakelaars (vooruit en achteruitschakelaars) de pallettruck of stapelaar met kruipsnelheid en de disselboom rechtop de truck nauwkeurig, veilig en slim kunt bedienen. Handig als je in een krappe ruimte toch met de truck wilt draaien. Het zorgt ervoor dat je zonder aanrijdingen en dus beschadiging aan pallet in je omgeving kunt werken. Zelf loop je geen risico omdat je dankzij de lage snelheid de truck met je vingertoppen kunt bedienen en uitstekend zicht op je krappe situatie kunt houden.