toyota-bt-staxio-p-series-spe160-1

Stapelen doe je zo! Veilig werken met de BT Staxio elektrische stapelaar

De stapelaar. Een uiterst handig hulpmiddel. Heb je er éénmaal mee gewerkt dan wil je niet anders meer. Toch schuilt er ook een groot gevaar in dit apparaat. Ga je er onjuist mee om, en besef je niet welke je risico’s je er mee neemt, dan kan het een gevaarlijk hulpmiddel worden! Omdat wij als driversclub geloven in vakmanschap en jouw daarbij willen helpen, bieden we hierbij een korte en eenvoudige instructiefilm aan voor het werken met de elektrische stapelaar. En oh’ja…..gebruik dit filmpje gerust in je presentaties, deel het met collega’s maar vooral pas de tips toe. Wil je de HD versie hebben, stuur ons een berichtje en we sturen je graag de originele film toe! Hij is ook in losse delen verkrijgbaar. Nog steeds gratis en voor niets.