Drivers Challenge Herbalife

Driver Challenge Herbalife groot succes!

Tijdens het NKIT 2016 viel één van de chauffeurs van gastheer Herbalife de twijfelachtige eer te beurt om als laatste te eindigen. Naast de Rode Lantaarn verdiende het bedrijf daarmee een gratis Driver Challenge, aangeboden door de Forklift Driversclub.

Herbalife zelf zag de laatste plaats op het NKIT overigens allesbehalve als een ontmoediging en greep de Rode Lantaarn met beide handen aan om zijn chauffeurs bewuster te maken van een veilige omgang met intern transportmaterieel. De Driver Challenge past zelfs uitstekend in de veiligheidsvisie van het bedrijf, dat dit jaar ook meedingt naar de Prijs Veiligste Magazijn.

Op 8 mei van namen 10 chauffeurs deel aan de Driver Challenge. Zij reden twee parcoursen, waarbij het aantal gemaakte veiligheidsfouten zwaarder woog dan de uiteindelijke tijd waarin ze het parcours aflegden.  Opnieuw bleek dat veiligheid en productiviteit uitstekend samengaan. Een chauffeur die zijn werk in één keer goed en veilig uitvoert, hoeft immers niet of nauwelijks te corrigeren en scoort daarmee altijd het beste. Ook als het neerkomt op productiviteit. Bij Herbalife was dat Roland Lucas, die Sean Mahmutovic net achter zicht liet. Patryk Szeluga werd knap derde.

Een uitgebreid fotoverslag kan je terugvinden op onze Facebook pagina