De handpallettruck viert feest!

3.000.000 BT Lifters

De directeur van de divisie handpallettrucks, Sven Wirenhammar, vertelt: “Ik ben erg trots dat we 3.000.000 handpallettrucks hebben geproduceerd. Het is fantastisch om onderdeel te mogen zijn van een bedrijf dat al sinds 1946 handpallettrucks produceert. De laatste tien jaar zijn de BT Lifters geproduceerd op basis van het Toyota Productie Systeem (TPS), dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en productiviteit verder gestegen is. Ondanks de rijke historie blijft de BT Lifter in ontwikkeling. We hebben als doel om ieder jaar een nieuwe BT Lifter te introduceren om de ultieme oplossing voor onze klanten te ontwikkelen”.

Van toen naar nu…

In 1946 vond BT Industries de moderne handpallettruck uit. Sindsdien is de BT Lifter een begrip in de markt geworden en heeft een groot aandeel gehad in de moderne transport wereld. De BT Lifter staat voor duurzaamheid, eenvoud en zorgt voor commerciële en milieutechnische voordelen. Door de bewezen lange levensduur, staan ze ook wel bekend als “Long-life handtrucks”. De laatste aanpassing aan het BT Lifter gamma, laat zien dat de vraag naar specifieke eigenschappen verandert. De BT Lifter Ultra Low is speciaal ontwikkeld voor één van onze Europese key-accounts voor het gebruik van lage pallets. Die toepassing wordt gebruikt om scheepscontainers maximaal te vullen.