Hoe veilig is jouw magazijn? Schrijf je nu in voor “Het Veiligste Magazijn” 2017

Dit is je kans om in het veiligste magazijn van Nederland te werken!  De inschrijvingen voor ‘Het Veiligste Magazijn’ editie 2017 zijn nu reeds open en kunnen nog tot en met 01/06/2017.

De prijs ‘Het Veiligste Magazijn’ is bestemd voor het magazijn, warehouse of distributiecentrum waarin veiligheid het best is verankerd in de dagelijkse operatie. Naast veiligheid let de jury ook op ergonomie en welzijn.  Op basis van de inschrijfformulieren maakt de jury een eerste selectie. Het resultaat daarvan is een lijst met maximaal 10 magazijnen. Deze magazijnen krijgen vervolgens een bezoek van ervaren inspecteurs.

De bezoeken van de inspecteurs zullen in juni / juli 2017 plaatsvinden. Deze bezoeken resulteren in uitgebreide rapporten. Op basis van deze rapporten kiest de jury 2 keer 3 genomineerden (3 genomineerden in de categorie “met 25 of minder magazijnmedewerkers” en 3 genomineerden in de categorie “met meer dan 25 magazijnmedewerkers”).

De 6  genomineerden worden vervolgens nog een laatste keer bezocht door de jury (september / oktober). Tijdens de jurybezoeken wordt bepaald wat voor beoordeling de genomineerden krijgen; goud, zilver of brons. Meerdere bedrijven kunnen dezelfde beoordeling krijgen.

Meer info? http://www.dagvanhetmagazijn.nl/