Ben jij al geregistreerd? 20ste editie NKIT 18/06/16

De 20ste editie van het NKIT wordt gehouden op zaterdag 18 juni a.s. in het Europese distributiecentrum van Herbalife in Venray. De inschrijving is vanaf heden geopend! 

http://nkit.nu/inschrijven.php

Wil ook jij je vakmanschap tonen en meten aan dat van collega forklift drivers? Schrijf je dan snel in. Het aantal startbewijzen is gelimiteerd.

Op zaterdag 18 juni opent Herbalife in Venray de deuren van zijn Europees distributiecentrum voor het NKIT 2016. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event krijgen getrainde heftruckchauffeurs de kans om hun vakmanschap te tonen en te meten aan dat van collega chauffeurs.

Elk jaar weer laten de NKIT-deelnemers zien dat veiligheid en productiviteit prima samengaan. Als je als chauffeur je taak in één keer goed uitvoert, ben je vaak immers ook als snelste klaar. Bovendien houd je dan de kans op schades tot een absoluut minimum beperkt. 

Tijdens de editie van 2015 deden Ramon Leemijer van de Boal Group en Jan Boverhof van Scheur Hoogwerkers dat als allerbesten. Leemeijer had voor de zes opdrachten in totaal echter net iets minder tijd nodig, waardoor hij zich het afgelopen de ‘Beste en Veiligste Heftruckchauffeur van Nederland’ mocht noemen. Wie die titel het komende jaar verdiend wordt duidelijk op 18 juni. Misschien wel jij?

Deelnemen
Deelname aan het NKIT staat open voor elke getrainde heftruckchauffeur die beroepsmatig met hef- en/of magazijntrucks omgaat. Per bedrijf kunnen maximaal vijf deelnemers worden aangemeld. Supporters, collega’s en belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om het vakmanschap van de deelnemers te bewonderen!