Schrijf je nu in voor het NKIT 2015

Het NKIT is hét veiligheidspodium voor hef- en magazijntruckchauffeurs. De inschrijving voor de 2015-editie is geopend.

De negentiende editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) wordt gehouden op zaterdag 13 juni 2015. Gastheer voor het veiligheidskampioenschap is dit jaar Ceva Logistics in Oud-Gastel. 
 
Wie kan Kristoff Fijalkowski, heftruckchauffeur bij Nissan Motor Parts Center in Amsterdam van zijn troon stoten en mag zich een jaar lang de ‘Beste en Veiligste Heftruckchauffeur van Nederland’ noemen?
 
 
 
Het antwoord op die vraag krijgen we zaterdag 13 juni. Dan wordt namelijk de negentiende editie verreden van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport, kortweg NKIT.
 
Veiligheid is vakmanschap
Ook dit jaar krijgt iedere getrainde heftruckchauffeur weer de kans om zijn of haar kunnen te tonen op het NKIT. Vakkundig omgaan met hef- en magazijntruck staat, zoals ieder jaar centraal. Elk jaar weer laten de deelnemers zien dat veiligheid en productiviteit uitstekend hand in hand gaan. Want veiligheid is vakmanschap. En wie alles in één keer goed doet, is vaak ook het snelst klaar, en minimaliseert bovendien de kans op schades.
 
Inschrijven
De inschrijving voor het NKIT 2015 is geopend en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Ben of ken jij een heftruckchauffeur die zijn vak verstaat, geef jezelf of hem of haar dan op. En wees er wel snel bij, want zoals gebruikelijk is het aantal startplaatsen gelimiteerd. Inschrijven kan via de website www.nkit.nu.
 
Deelname aan het NKIT staat open voor elke getrainde heftruckchauffeur die beroepsmatig met hef- en/of magazijntrucks omgaat. Per bedrijf kunnen maximaal vijf deelnemers worden aangemeld.