Jouw mening telt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update 25 maart 2015

De vragenlijst is gesloten, de resultaten zijn binnen en wij gaan druk aan de slag. We willen jullie bedanken voor de medewerking. Alle feedback nemen we mee en we houden iedereen via de website, nieuwsbrief en Facebook op de hoogte van onze nieuwe plannen!

Voor vragen kun je ons altijd bereiken via info@forklift-driversclub.nl.  

De winnaars ontvangen uiterlijk 3 april een persoonlijk bericht.


 

De Forklift Driversclub streeft naar continue verbetering. En daarom vragen we om je hulp!

Komende periode starten we met een onderzoek naar de activiteiten van de Forklift Driversclub. In februari sturen we een vragenlijst rond en we waarderen het zeer als je hieraan mee wilt merken. Als dank daarvoor maak je kans op een weekend rijden in een Toyota GT86 of één van de 5 veiligheidspakketten. 

Het onderzoek is een eindopdracht voor Edwin Voigt, 3e jaars student aan het ROC A12. Met dit onderzoek hoopt hij meer inzicht te verkrijgen in de Forklift Driversclub en zijn laatste jaar goed af te ronden. De resultaten van zijn onderzoek worden later in het jaar bekend gemaakt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking. 

Voor vragen kun je bij Edwin Voigt terecht via: edwin.voigt@nl.toyota-industries.eu.