Vakmanschap centraal bij Driversclinic Rode Lantaarn

Op maandag 29 december 2014 organiseerde de Forklift Driversclub in samenwerking met Buro Andersom en ’t Web de Forklift Driversclub Clinic voor Logoplaste. Bij het NKIT 2014 ontvingen zij de Rode Lantaarn. De bijbehorende prijs is een clinic waar de heftruck chauffeurs hun vakmanschap en veiligheid kunnen vergroten. 

Zes chauffeurs reden twee keer 2 parcoursen, waarbij het aantal gemaakte veiligheidsfouten zwaarder woog dan de uiteindelijke tijd waarin het parcours werd afgelegd. Na elk parcours gaven de juryleden Gonny en Leo feedback op de juist uitgevoerde onderdelen en ook op de verbeterpunten. Deze feedback werd goed opgepakt. Het gevolg was namelijk een verbetering voor alle deelnemers in de tweede ronde ’s middags.
Daniele Giordano haalde in deze clinic het beste resultaat. Hij eindigde vóór Murat Esen, die tweede werd, en Johan Paul (derde).
Ali, Daniele, Frank, Johan, Marten, Murat en Gerben bedankt voor jullie enthousiasme en inzet en we zien jullie natuurlijk graag terug bij het NKIT in 2015.