Kies de nieuwe FDC cap!

 

Inmiddels zijn we ruim 1.000 leden verder, dus 1.000 caps weggegeven bij aanmelding voor de Forklift Driversclub! Om deze 1.000 nieuwe leden te vieren en ook omdat we graag willen blijven vernieuwen, nodigen we jullie uit om te stemmen op een nieuwe cap. Wellicht worden al onze caps wel een collectors item, dit wordt het derde model in ons 3-jarige bestaan. Maar misschien kiezen jullie wel voor het huidige model.

Wat is anders?

Naast uiteraard de andere styling, is met name de pasvorm van model 2 en 3 anders, deze caps zijn iets lager en daarmee sportiever qua model. Nb. model 1 is de huidige Forklift Driversclub cap. Doe mee en stem op je cap. 

Stemmen is niet meer mogelijk. Jullie hebben gekozen voor model 3 als nieuwe cap! We laten zo snel mogelijk weten wanneer de nieuwe cap geleverd wordt. Iedereen bedankt voor het stemmen en de reacties!