En de winnaar is….

Winnaar Toyota GT86 actie bekend!


Tijdens de Logistica 2012 schreef Toyota Material Handling een wedstrijd uit om een weekend lang rijden in de Toyota GT86 te winnen. De actie bleek een groot succes, de kaarten werden massaal ingevuld.


Gerbrig  van Voorst uit Barneveld is de gelukkige winnaar van de Toyota GT86 actie. Bij autobedrijf van Gent in Ede kreeg Gerbrig vandaag symbolisch de sleutels overhandigd van deze sportieve auto.


Gerbrig van Voorst was op woensdag 14 november op de Logistica samen met zijn collega’s van Jonker & Schut. ”Jonker & Schut is gespecialiseerd in poedervormige zuivelproducten. Zelf werk ik op de afdeling technische dienst, voornamelijk voor de machines en soms wat aan de trucks.” 


”Bij de ingang zag ik de Toyota Hilux staan naast een Toyota heftruck . Toen ik met mijn collega’s bij de Toyota Material Handling stand kwam en de Toyota GT86 actie zag, vroeg ik voor de grap of we de Hilux er ook bij kregen. Maar natuurlijk vind ik het heel leuk dat ik deze prijs heb gewonnen!”


Gerbrig kiest in 2013 een mooi weekend uit om met de Toyota GT86 te gaan toeren. ”Vandaag mag ik de auto even laten zien aan mijn collega’s. Collega’s, vrienden en familie, ze willen allemaal heel graag een rondje mee rijden!”