Behendigheid en Veiligheid in de Forklift Drivers challenge!

We hebben een even eenvoudige als verslavende game ontwikkeld voor op je smartphone of de PC die het spelen meer dan waard is. (klik op de banner op de homepage) Je rijdt met je ‘heftruck’ over een haventerrein terwijl je ladingen oppikt en weer lost. Makkie? Ja, wel als je SAS aan hebt staan. Zet je het uit dan…..

De Toyota Forklift Challenge is bedacht door Toyota Material Handling. Je ervaart dat werken met een heftruck zoals je weet niet voor iedereen even een koud kunstje is. Inzicht en techniek zijn onmisbaar om de heftruck overeind te houden, zeker als je een flinke lading vervoerd. Deze techniek noemen: Systeem van Actieve Stabiliteit.

Als je tijdens de game te hard een bocht neemt en SAS staat niet aan, dan komt de vangrail wel héél dichtbij of in het slechtste geval kiep je om. Staat het wel aan, dan remt de truck automatisch voor je af tijdens een te snel genomen bocht. SAS zorgt er ook voor dat de heftruck niet voor- of achterover kantelt bij zware belading. Nog zo’n handige functie: SAS zet de vorken automatisch recht. Zoals je weet is het handmatig rechtstellen vooral op grote hoogtes een crime… Overigens kun je bij de echte heftruck SAS niet uitzetten – het werkt gewoon altijd.

Al meer dan 150.000 keer

Wil je het spel spelen? Dat kan de forklift challenge is ontworpen voor Android 2.1 smartphones, de iPad, iPad2 en iPhone3GS en 4. Je download jouw versie eenvoudig via de App Store of de Android Market t bezoeken. Heb je géén smartphone, geen nood, de game is op de homepage lekker ouderwets via de PC of Mac te spelen.