Winnaars vuurwerkactie zijn bekend!

30 winnaars vuurwerkbon bekend

Vandaag zijn de 30 winnaars van de forklift driversclub vuurwerkbon actie bekend gemaakt. Je kon meedoen door te reageren op de e-mailuitnodiging die we afgelopen vrijdag en maandag verzonden hebben aan de ruim 2.000 leden van de driversclub. De hoofdprijs is een vuurwerkbon van www.DEvuurwerkwinkel.nl ter waarde van maar liefst EUR 100,–.  Vanmiddag en begin van de avond hebben alle 30 winnaars een persoonlijke e-mailontvangen.

De hoofdprijs, vuurwerkbon t.w.v. EUR 100,– is gewonnen door: Rene van Vianen uit Assen. 
De tweede prijs t.w.v. EUR 75,– ging naar: Fred Kimmel uit Lewedorp.
De derde prijs t.w.v. EUR 50,– ging naar: Evert Roosjen uit Coevoerden.

De vierde tot de tiende prijs ontvangen een waardebon t.w.v. EUR 25,–. Deze 6 prijzen worden zo spoedig mogelijk opgestuurd naar:
Dave Steeman uit Beverwijk
Jos Berndsen uit Westervoort
Paul Herms uit Deventer
Wijnand van den Hoven uit Tilburg
S. van Wijngaarden uit De Westereen
Jos v.d. Linden uit Mariaheide
Michiel Blaak uit Hoogezand

Ook waren er nog 20 troostprijzen. Alle onderstaande deelnemers ontvangen een waardbon van www.DEvuurwerkwinkel.nl ter waarde van EUR 10,–.

Wubbo Wubbema uit Oude Pekela
Hai Bos uit Venlo
Marco Witteveen uit Harkema
Jos van de Ven te Eindhoven
Tryan Kampert te Ede
Harry Op Heij uit Son en Breugel
Marcel van Eck uit Cuijk
Rob Arets uit Hoensbroek
Dennis Jongkind uit Alkmaar
Remco Jansen uit Bergen op Zoom
Frans Smulders uit Brunssum
Felix Jespers uit Breda
Martin Stoel uit Heerde
Ton ter Hove uit Apeldoorn
Bert Schut uit Nieuw-Weerdinge
Rolf Bottcher uit Doetinchem
Ferry Roest uit Heerenveen
Jaco Jonker uit Hoogeveen
Natascha van der Horst te Lisserbroek
Erik Buiting uit s’Heerenberg

 

Als we je bevestiging op onze e-mail hebben ontvangen gaan we over tot verzending van de vuurwerkbon. De bonnen worden dan voor de kerstdagen verstuurd aan je. Vanaf moment van ontvangst kun je met de unieke code op de bon direct al je vuurwerkbestelling plaatsen. Vervolgens selekteer je een winkel in de buurt om daar je vuurwerkpakket op te halen. Let op uitlevering van vuurwerk is alleen de laatste drie dagen van het jaar mogelijk. Maar dit wijst zich tijdens het bestelproces vanzelf uit. Alle details vind je ook op de bon zelf die je ontvangt.

Op de website www.DEvuurwerkwinkel.nl vind je op de paginavuurwerkinwisselen alle details om je prijs te verzilveren, m.a.w. om knallend het jaar uit te gaan en dus je vuurwerkbon te verzilveren. Deze Forklift Driversclub actie word mogelijk gemaakt door: Breeschoten “De Kruiterij” www.DEvuurwerkwinkel.nl

Niets gewonnen……..niet getreurd de volgende keer maak je gewoon weer kans! Blijf op de hoogte van de forklift-driversclub. Ook voor begin 2012 staan leuke acties gepland.